Milah gersang intai ustazah mandi datingadd com

by  |  22-May-2018 23:37

Waktu yang ada dimunafaatkan untuk bergurau dan bercerita sehingga lah tentang kandongan Zaimah dan aktiviti seksnya. emak tu mengerang kuat sangat Mah boleh dengar, Yati tentulah selalu dengar dari dulu di rumah lama emak main dengan boyfriend dia, adalah 3 orang yang Mah tau”kata Zaimah. ”jawab EM “Mah main memang sedap emak Mah tu tak pernah puas asyik nak aje selang 2 hari kalau uncle tak main dia gian, Mah macam mana kuat tak? Mah uncle suka main dengan perempuan mengandong tau memang dari dulu suka natural..tambah uncle tengok Mah yang cantik ni memang sweet mengacam! ”kata EM “ala emak tu, Mah tau bila uncle takda emak main dengan boyfirend dia yang lain .Joe tu emak main Mah tau uncle.boyfriend emak tu kawan Mah kata kote dia tak naik..nampak aje lagi uncle cikgu tuition adik Mah pun emak ada buat hubungan tapi dah main ke belum Mah tak pasti..kawan Mah ada nampak dia orang checkin hotel kat The Mines..takan tak main pulak ya? “Ya Mah uncle tau tapi dia sorok sorok dengan uncle sebab dia takut uncle tau nanti tinggalkan dia.kata sekarang pantat dia uncle aje yang punya tu yang uncle kena puaskan dia bila dia nak”jawab EM sambil menggosok gosok peha dan kadang kadang perut Zaimah “melayu uncle, Mah tak tau sebab tak nampak, waktu tu Nizam pun dengar suara lelaki ketawa dan emak menjerit kata”aduh kasarnya!

”dalam bilik emak, kami dah nak keluar jadi memang tak nampak tapi malam tu kami tanya Yati kata orang tu datang mengajar adik dan bila adik pergi kelas judo cikgu tu tak balik naik atas ke bilik emak..

Aku terpengaruh dengan televisyen lah ni, tu yang dah pandai nak bercouple-couple ni. Sume orang yang ada dalam bilik tu diam melihat dengan teliti setiap apa yang nenek tu lakukan.

Aku ni memang selamba jer dengan mak aku, selamba berpada la. Mana kita tau kenapa.”Kelam kabut akak aku amik kain bagi kat mak aku. Aku masuk jer dalam umah aku tengok kak Eton dah macam tak betul, ko tau aku buat aper?

”Lepas habis minum teh ‘O’ sumer, makcik tu ajak mak aku dengan adik aku sumer gi masuk dalam bilik. Aku duduk di antara mak aku dengan adik aku dan berhadapan dengan nenek psycho ni. Dia akan cuba kacau satu-satu orang yang ada dalam rumah tu. Ada cara tau nak potong buah limau tu, bukan main potong jer, nanti tak jadi. Lepas habis dia jampi serapah dia amik bekas yang ader air dengan limau tu dia tuang dalam beg plastik putih, ala yang macam bungkus lauk tu.

Community Discussion